YRITYS

 

PE-FORSS OY ON YRITYS, JOKA LUO VOIMAA TULEVAISUUDEN TALOUSELÄMÄÄN.

 Yritys on saavuttanut korkean Rating Alfa – luokituksen jo yli 10 vuotta peräkkäin. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Olemme luotettava kumppani, www.tilaajavastuu.fi.


Toiminta on painottunut turpeen energiatuotantoon, kuljetukseen sekä soiden kunnostukseen. Lisäksi vuosittain on tuotettu ympäristöturvetta maatilojen tarpeisiin.

PE-FORSS OY on tuottanut turvetta Vapolle ja Kanteleen Voimalle.

Työllistävä vaikutus on Siikalatvan alueella tärkeää, ja yritys työllistääkin läpi vuoden 14-16 henkilöä ja kesäisin lisäksi aliurakoitsijoita ja nuoria kesätyöntekijöitä. Turpeen energiakäytön alasajo on jo vaikuttanut työllistävään vaikutukseen. Kesällä 2020 ei PE-FORSS OY tarvinnut yhtään aliurakoitsijaa ja kesätyöntekijöitäkin oli vain 4.

Suomen huoltovarmuudelle kotimaisen energiaturpeen tuotanto olisi tärkeää, mutta turpeen hidasta uusiutumista ei Suomessa hyväksytty uusiutuvaksi lainkaan (toisin kuin esim. Ruotsissa). Turpeen alasajo on ollut käynnissä jo vuosia, ja tästä johtuen myös PE-FORSS OY on kehittämässä toimialaansa muuhun koneurakointiin.


Suomen vahvimmat